Najbolje baterije u Wiko pametnim mobitelima

01 | 19

Tips and Tricks

Najbolje baterije u Wiko pametnim mobitelima

Probudiš se. Skineš svoj telefon s punjača. 100%, sjajno. Izlaziš iz kuće, sjedaš u auto, doručkuješ. Baterija na 20%. Što!?
Ne, to nije ono što bismo očekivali od baterije. Želimo da naš pametni telefon traje cijeli dan, tako da možemo dijeliti, razgovarati, zvati, pregledavati i tako dalje i tako dalje. Naravno, ovakva upotreba zahtijeva dug životni vijek baterije.

To je ono na šta smo mislili kad smo dizajnirali novu kolekciju 2018. godine. Naš vodeći asortiman, koji je započeo s View2 i View2 Pro, optimiziran je da traje cijeli dan, ali smo željeli pretjerivati povećavajući potencijal na 4000 mAh u novom View2 Plus i View2 Go modelu. Već tijekom ovogodišnjeg MWC-a predstavili smo snažan uređaj kao što je View Max, s visokom učinkovitošću baterije od 4000 i nastavak u tom smjeru bio je neophodan za vodeći asortiman.

Kako poboljšati vijek trajanja baterije

Ali, moć nije sve: ima i nekoliko sitnih trikova koje možete poduzeti kako biste u potpunosti sačuvali trajanje baterije.
Jedan od najučinkovitijih trikova je smanjiti svjetlinu zaslona. Najposvijećeniji korisnici čak mogu postaviti crnu pozadinu za početnu stranicu kako bi uštedjeli još više. Savjet: postavite pametni telefon da se automatski isključi na najmanji vremenski raspon. Ne trebate više nikada dozvoliti da se uključiti nakon što ga stavite u džep.

Još jedna značajka koja troši energiju i nije strogo neophodna za učinkovito djelovanje je vibracija. Naravno, ako je isključite, više nećete imati izgovor da niste čuli poziv svog šefa, ali to će vam uštedjeti mnogo energije. Čak je i “haptic feedback”, tj. male vibracije tijekom taktilnih interakcija, moguće isključiti.

Također u smislu povezanosti možete uštedjeti energiju isključivanjem Wi-Fi ili GPS-a kada to ne trebate. Trajno pretraživanje mreže je skupo za bateriju.

Srodni proizvodi

Nazad

Drugi članci u ovom odjeljku: