Tiskanje

Pravila o privatnosti

Izjava o privatnosti

Posljednje ažuriranje: 02-02-2018


1. Čemu služi ova Izjava?

Svrha ove Izjave jest objasniti kako društvo Wiko može obrađivati vaše osobne podatke kada upotrebljavate proizvode ili usluge navedene u svakoj od stavki povezanih s ovim dokumentom.

Pametni telefon Wiko dolazi s operacijskim sustavom Android te s nizom povezanog softvera kao što su Google Services i Google Mobile Applications. Te je programe osmislio Google te podliježu njegovim pravilima privatnosti i uvjetima korištenja.Možete ih pogledati ovdje ili unutar svake od navedenih mobilnih aplikacija.Vaš pametni telefon također uključuje druge mobilne aplikacije, čija pravila privatnosti i uvjete korištenja možete pogledati unutar svake od dotičnih aplikacija.

2. Tko odgovara za aktivnosti obrade?

Osim ako je drugačije navedeno unutar svake od stavki, Wiko, društvo sa sjedištem na adresi 132 Boulevard Michelet, 13008 Marseille, Francuska, djeluje kao kontrolor obrade podataka.Wiko je pojednostavljeno dioničko društvo s kapitalom od 9.750.000 EUR, registrirano pri Registru trgovačkih društava u Marseilleu pod brojem 530 072 206, s PDV identifikacijskim brojem za EU: FR 85 530 072 206.

3. Koja su moja prava u vezi s obradom?

Europski propisi daju vam određena prava u vezi s obradom vaših osobnih podataka koju vrši društvo Wiko.
Da bismo provjerili vaš identitet, zamolit ćemo vas da nam dostavite presliku svoje službene osobne iskaznice na kojoj se nalazi vaš potpis.

 • Pravo pristupa

  Većina osobnih podataka koje čuva društvo Wiko, uključujući podatke koji vas izravno identificiraju (prezime, ime, adresa, broj telefona, itd.) nalazi se i možete im pristupiti unutar svog Wiko računa.

  Možete zatražiti da vas se obavijesti o osobnim podacima koje čuva društvo Wiko. Da biste nam omogućili da na najbolji mogući način odgovorimo na vaš zahtjev, pružite nam sljedeće podatke:

  • proizvode i aplikacije Wiko koje posjedujete
  • adresu e-pošte vašeg Wiko računa
  • IMEI broj vašeg telefona (možete ga pronaći upisivanjem „*#06#” na pozivnom zaslonu svog telefona)
 • Pravo na ispravak

  Ako smatrate da su neki vaši osobni podaci neispravni ili nepotpuni, možete zatražiti od društva Wiko da ih ispravi.

 • Pravo na ulaganje prigovora

  Možete uložiti prigovor na obradu vaših osobnih podataka.Ako je obrada na koju želite uložiti prigovor nužna za ispravan rad proizvoda ili obavljanje usluge na koju se ona odnosi, ostvarivanje tog prava može značiti da možda više nećete moći upotrebljavati proizvod ili imati pristup usluzi.

 • Pravo na brisanje

  Možete zatražiti od društva Wiko da obriše vaše osobne podatke, osobito ako se ustanovi da su zastarjeli ili da više nisu relevantni za svrhu za koju ih se obrađivalo, osim ako se ti podaci moraju zadržati radi ostvarivanja opravdanog interesa društva Wiko, zadovoljavanja zakonske obveze kojoj društvo Wiko podliježe ili su neophodni u svrhu poštivanja, ostvarivanja ili obrane njegova prava na sudu. Osim toga, ako su podaci čije brisanje tražite potrebni za ispravan rad proizvoda ili obavljanje usluge, ostvarivanje tog prava može značiti da možda više nećete moći upotrebljavati proizvod ili imati pristup usluzi.

 • Pravo na ograničavanje obrade

  Od društva Wiko možete zatražiti da prestane obrađivati vaše osobne podatke uz njihovo daljnje zadržavanje u sljedećim slučajevima:

  • ako osporavate točnost tih podataka
  • ako se podaci obrađuju ilegalno
  • ako su vam ti podaci potrebni u svrhu poštivanja, ostvarivanja ili obrane vaših zakonskih prava
 • Pravo na prenosivost podataka

  Možete zatražiti od društva Wiko da vam vrati vaše osobne podatke. Možete zatražiti da se ti podaci prenesu na nekog drugog kontrolora obrade podataka.

 • Upute koje se odnose na postupanje s vašim podacima nakon vaše smrti

  Imate pravo dati nam upute koje se odnose na zadržavanje, brisanje i odavanje vaših osobnih podataka nakon vaše smrti. Te upute mogu imenovati osobu odgovornu za njihovu provedbu; u slučaju da to ne učinite, imenovani će biti vaši nasljednici, osim ako navedete da to ne želite.

 • Pravo na ulaganje prigovora nadzornom tijelu

  Ako smatrate da društvo Wiko nije ispunilo svoje zakonske obveze u pogledu obrade vaših osobnih podataka, možete uložiti prigovor nadzornom tijelu.

Možete saznati više o svojim pravima na mrežnoj stranici tijela za zaštitu podataka nadležnog u vašoj zemlji.

4. Za kontaktiranje s društvom Wiko u svrhu ostvarivanja prava

WIKO
Pravni odjel
132 Boulevard Michelet,
13008 Marseille
Francuska
[email protected]

5. Otkazivanje pretplate na biltene

Ako ne želite više primati naše biltene i marketinške obavijesti, možete otkazati pretplatu klikom na poveznicu koja je u tu svrhu priložena u svakoj promotivnoj poruci e-pošte koja vam je poslana. Također možete otkazati pretplatu pristupom opcijama svog korisničkog računa.

6. Otkrivanje prikupljenih podataka trećim osobama

Osim ako je drugačije navedeno u bilo kojem odjeljku ove Izjave, društvo WIKO obvezuje se da neće bez vašeg dopuštenja dijeliti osobne podatke s trećim osobama, osim u sljedećim slučajevima:

 • radi odgovaranja na zahtjeve za informacije nadležnih tijela u skladu sa zakonskom obvezom, po primitku pisanog zahtjeva, opravdano i povremeno
 • radi poštivanja propisa ili upravne ili sudske odluke
 • radi otkrivanja ili sprječavanja prijetnji za sigurnost, prijevara ili drugih zlonamjernih aktivnosti
 • radi primjene i zaštite prava društva WIKO i njegovih podružnica
 • radi zaštite prava i osobne sigurnosti društva WIKO, njegovih zaposlenika i trećih osoba
 • radi podugovaranja svih ili dijela usluga; pružatelji usluga koje društvo WIKO u tom okviru angažira imaju pristup osobnim podacima potrebnima za obavljanje usluga, ali im nije dopušteno upotrebljavati te podatke u druge svrhe.

Društvo WIKO može također prenijeti dotične podatke svojim podružnicama s poslovnim nastanom na teritoriju Europske unije, koje će te podatke obrađivati samo u svrhe navedene u svakoj od stavki.

Stavka br. 1: Moj Wiko račun – Služba za korisnike


Wiko račun i Služba za korisnike
Natrag na Izjavu

Koja je svrha ove značajke?

Ako odlučite otvoriti račun Wiko, te će se informacije upotrebljavati u sljedeće svrhe:

 • olakšavanje vašeg odnosa sa službom za korisnike, uključujući popravak vaših proizvoda Wiko
 • da bi vam se dopustilo kupovanje proizvoda na mrežnim stranicama društva Wiko
 • da bi vam se omogućilo primanje biltena od društva Wiko i njegovih partnera ako to prihvatite

Koji su podaci u to uključeni?

1. Podaci koje vi pružate: spol, ime, prezime, datum rođenja, adresa e-pošte, država prebivališta, broj telefona, lozinka, M_IMEI, adresa za isporuku, adresa za naplatu, povijest narudžbi, incidenti prilikom dostave i prigovori.

2. Podaci koji se automatski detektiraju ako izradite račun putem zaslona za inicijalizaciju na vašem pametnom telefonu: model telefona, serijski broj, broj verzije sustava Android, IMEI broj, IP adresa.

Razdoblje zadržavanja

Osobni se podaci zadržavaju na vašem Wiko računu sve dok ne odlučite obrisati račun. Međutim, ako je vaš račun neaktivan dulje od 24 mjeseca, zamolit ćemo vas za potvrdu kako bismo bili sigurni da ga želite zadržati. Ako u roku od mjesec dana ne dobijemo od vas odgovor, vaš račun i informacije koje on sadržava bit će obrisani.

Otkrivanje podataka trećim osobama

Podaci se smiju prenositi sljedećim podizvođačima:

 • pružateljima usluga odgovornima za postprodajni servis (dežurna linija za podršku, servisni centri)
 • pružateljima usluga odgovornima za narudžbe i isporuke
 • pružateljima usluga odgovornima za slanje e-pošte

Postavke

Možete promijeniti te informacije pod naslovom „Moj račun”.

Stavka br. 2: Wikomobile.com


Kolačići i tehnologije praćenja
Natrag na Izjavu

Prvi put kada ćete pregledavati mrežne stranice društva WIKO pojavit će se banner kako bi vas obavijestio o našoj praksi povezanoj s kolačićima i sličnim tehnologijama. Kolačići su datoteke koje sadržavaju male količine informacija koje se pohranjuju na vašem računalu ili mobilnom uređaju kada posjetite mrežnu stranicu.

Kolačiće koji se upotrebljavaju na našim mrežnim stranicama može upotrebljavati društvo WIKO ili ih se može dati partnerima (stranicama za objavu podataka o mjerenjima publike, tijelima za oglašavanje i društvenim medijima, na primjer).

Potrebno je razlikovati svrhu različitih kolačića:

 • Kolačići potrebni za ispravan rad naših mrežnih stranica.Oni vam, primjerice, omogućuju da punite svoju košaricu za kupovinu ili pristupate sigurnim mjestima, reproducirate videozapise, pohranjujete svoje postavke u memoriju kako biste personalizirali svoje sučelje preglednika (na primjer, izbor jezika ili regije). Ako ne pristanete na uporabu tih kolačića, vjerojatno nećete moći upotrebljavati određene ključne funkcije mrežnih stranica WIKO koje pregledavate.
 • Kolačići omogućuju društvu WIKO da sazna kako njegove stranice i aplikacije upotrebljavaju korisnici interneta.
 • Kolačići za oglašavanje namijenjeni su za prilagođavanje reklama korisnicima i za sprječavanje da se korisnicima prikazuju stalno iste reklame.
 • Kolačići koji se odnose na društvene medije, čija je svrha da vam omoguće dijeljenje sadržaja izravno na tim medijima s naših Usluga.

Također se koristimo tehnologijama sličnima kolačićima koje nam omogućuju da budemo obaviješteni kada kliknete na poveznicu u obliku testa ili na sliku u okviru Usluga ili na promotivnu obavijest društva WIKO kako bismo mogli mjeriti vaš interes za Usluge kao i učinkovitost naših marketinških akcija. Također upotrebljavamo tehnologiju koja nam omogućuje da utvrdimo je li promotivna obavijest koju je poslalo društvo WIKO otvorena kako bismo mjerili učinkovitost naših kampanja putem e-pošte i prilagodili slanje e-pošte vašem interesu za te obavijesti.

U bilo kojem trenutku možete zaustaviti spremanje novih kolačića ili kategorija kolačića promjenom postavki svog preglednika (ili postavki programa Adobe Flash, gdje se ta tehnologija upotrebljava) ili ulaganjem prigovora, kao što je ovaj. Deaktiviranjem kolačića ne brišu se već postojeći kolačići.Imajte u vidu da odbijanje uporabe oglašivačkih kolačića neće zaustaviti oglašavanje na našoj mrežnoj stranici ili na internetu općenito.To će samo rezultirati time da reklame koje će vam se prikazivati neće biti toliko relevantne za vas.

Za više informacija o kolačićima i načinu njihova onemogućivanja ili uklanjanja, pozivamo vas da posjetite mrežnu stranicu CNIL.


Plaćanje i isporuka narudžbe
Natrag na Izjavu

Koja je svrha ove značajke?

Plaćanje i isporuka narudžbe od vas zahtijevaju da ispunite obrazac s podacima koji su potrebni isključivo u tu svrhu.

Koji su podaci u to uključeni?

1. Podaci o plaćanju: broj kartice, piktogram, datum isteka valjanosti, adresa za naplatu

2. Podaci o isporuci: adresa za isporuku, podaci za kontakt (prezime, ime, broj telefona, adresa e-pošte)

Razdoblje zadržavanja

Podaci koje se odnose na vaše sredstvo plaćanja zadržavaju se samo onoliko koliko je potrebno da se provede transakcija. Ostali se podaci automatski spremaju na vaš Wiko račun.

Otkrivanje podataka trećim osobama

Ti će se podaci prenositi našem posredniku za plaćanje, društvu HiPay SAS, kao i našem pružatelju logističkih usluga, društvu Mobiltron France SAS, koji djeluju kao naši podizvođači.


Zapošljavanje
Natrag na Izjavu

Koja je svrha ove značajke?

Izrada računa u okviru dijela za zapošljavanje stranice potrebna je kako biste se mogli prijaviti na natječaj za posao.Podaci koje pružite u obrascima za izradu računa i prijavu za natječaj za posao omogućuju društvu Wiko da obradi vašu prijavu.
Možete izraditi račun jednostavnim povezivanjem s računom servisa LinkedIn ili Indeed.

Koji su podaci u to uključeni?

Titula, prezime, ime, adresa e-pošte, brojevi fiksnog i mobilnog telefona, datum rođenja, država prebivališta, poštanska adresa, poštanski broj, grad, lozinka, CV, molba za posao, komentari, nazivi radnih mjesta za koja se prijavljujete.

Razdoblje zadržavanja

Osim ako uložite prigovor, vaši će se podaci čuvati 24 mjeseca, nakon čega će biti anonimizirani ili obrisani.

Otkrivanje podataka trećim osobama

Dijelom za zapošljavanje upravlja se s pomoću platforme Talents'in. Vaši će se podaci stoga prenijeti navedenom podizvođaču u skladu s prethodno navedenim svrhama.

Mjesto spremanja podataka

Ti su podaci spremljeni na poslužiteljima koji se nalaze na teritoriju Europske unije.

Postavke

Možete pogledati svoje podatke i izmijeniti ih u svom osobnom odjeljku.

Stavka br. 3: Wiko Services


Ažuriranja softvera
Natrag na Izjavu

Koja je svrha ove značajke?

Ako vaš telefon ima internetsku vezu, Wiko će obraditi vaš IMEI broj kako bi utvrdio jesu li za vaš telefon dostupna ažuriranja softvera. Nakon prvog spajanja na internet, samo ako su aplikacije od vašeg ovlaštenog prodavača dostupne za vaš telefon, one će se preuzeti i instalirati. Datum aktivacije vašeg telefona također će biti zabilježen kako bi se izračunalo trajanje vašeg jamstva u slučaju da niste sačuvali račun od kupovine.

Koji se podaci obrađuju?

1. IP adresa.

2. IMEI broj.

3. Datum aktivacije vašeg telefona.

Razdoblje zadržavanja

Vaša IP adresa neće biti zadržana.

Otkrivanje podataka trećim osobama

O datumu aktivacije vašeg telefona bit će obaviješteni sljedeći podizvođači društva Wiko:

 • proizvođač vašeg telefona
 • pružatelji usluga odgovorni za postprodajni servis (dežurna linija za podršku, servisni centri) ako šaljete telefon na popravak


Pomozite nam da unaprijedimo svoje proizvode
Natrag na Izjavu

Koja je svrha ove značajke?

Ako odlučite aktivirati ovu značajku, Wiko od vas može zatražiti mišljenje o vašem pametnom telefonu putem online upitnika.
Wiko također može prikupljati podatke o uporabi vašeg telefona u svrhu boljeg razumijevanja navika uporabe svojih klijenata te sukladno tome poboljšanja svojih proizvoda i usluga.
Podaci o uporabi vašeg pametnog telefona prikupljaju se s pomoću sustava Google Firebase, koji društvu Wiko pruža samo pristup skupnim (anonimnim) podacima.
.

Koji se podaci obrađuju?

1. Informacije o vašem telefonu: model, serijski broj, verzija operacijskog sustava, jezik operacijskog sustava vašeg telefona

2. Statistike u uporabi aplikacije: popis instaliranih aplikacija, pokretanje aplikacija, otvaranje preporuka, uporaba ladice za aplikacije, itd.

Otkrivanje podataka trećim osobama

Statistike o uporabi aplikacije prikupljaju i obrađuju Google i njegova društva kćeri, ovisno o mjestu prebivališta. Saznajte više.

Wiko upotrebljava sljedeće značajke sustava Firebase:

 • Firebase Cloud Messaging
 • Firebase Crash Reporting
 • Firebase Notifications
 • Google Analytics for Firebase

Mjesto spremanja podataka

Ti su podaci spremljeni na poslužiteljima koji se nalaze na teritoriju Europske unije ili država za koje se smatra da pružaju odgovarajuću raznu zaštite.

Postavke

Možete deaktivirati tu značajku u bilo kojem trenutku pretraživanjem „Wiko Services” u postavkama svog pametnog telefona.Prijedlozi aplikacija
Natrag na Izjavu

Koja je svrha ove značajke?

Ako odlučite aktivirati ovu značajku, Wiko će instalirati mobilne aplikacije koje odgovaraju vašem pametnom telefonu, te vašem spolu i dobi.
Osim toga, u posebnom će se sučelju prikazivati popis mobilnih aplikacija te ćete tamo moći odabrati aplikacije koje želite instalirati. Saznajte više.

Koji su podaci u to uključeni?

1. Vaša IP adresa.

2. Informacije o vašem telefonu: model, serijski broj, verzija operacijskog sustava, jezik operacijskog sustava vašeg telefona.

3. Popis aplikacija koje su već instalirane.

4. Vaši spol i dob, ako ste ih već pružili.

Razdoblje zadržavanja

Ti će podaci biti anonimizirani ili obrisani nakon 12 mjeseci, osim vašeg spola i dobi, koji će biti povezani s vašim Wiko računom.

Otkrivanje podataka trećim osobama

Ti će se podaci možda prenositi podizvođačima odgovornima za pružanje tehničkih usluga u svrhu postavljanja ove značajke.

Mjesto spremanja podataka

Ti su podaci spremljeni na poslužiteljima koji se nalaze na teritoriju Europske unije ili država za koje se smatra da pružaju odgovarajuću raznu zaštite.

Postavke

Te aplikacije možete u bilo kojem trenutku obrisati.Primanje personaliziranih ponuda
Natrag na Izjavu

Koja je svrha ove značajke?

Ako odlučite aktivirati ovu značajku, bit će vam omogućeno primanje personaliziranih ponuda od društva Wiko i njegovih partnera putem obavijesti na vašem pametnog telefonu.

Koji su podaci u to uključeni?

1. Vaša IP adresa.

2. Podaci o vašem telefonu: verzija softvera vašeg pametnog telefona.

3. Vaši spol i dob, ako ste ih već pružili.

Razdoblje zadržavanja

Ti će podaci biti anonimizirani ili obrisani nakon 12 mjeseci, osim vašeg spola i dobi, koji će biti povezani s vašim Wiko računom.

Otkrivanje podataka trećim osobama

Tim se obavijestima upravlja putem značajki Firebase Cloud Messaging, Firebase Notifications i Google Analytics za Firebase. Neke će podatke stoga prikupljati i obrađivati Google i njegova društva kćeri, ovisno o mjestu prebivališta.Saznajte više.

Mjesto spremanja podataka

Ti su podaci spremljeni na poslužiteljima koji se nalaze na teritoriju Europske unije ili država za koje se smatra da pružaju odgovarajuću raznu zaštite.

Postavke

Možete deaktivirati tu značajku u bilo kojem trenutku pretraživanjem „Wiko Services” u postavkama svog pametnog telefona.Wiko Apps Starter
Natrag na Izjavu

Koja je svrha ove značajke?

Ako odlučite otvoriti ovu aplikaciju, ona će vam predložiti instaliranje dodatnih aplikacija, odabranih prema podacima u nastavku.

Koji su podaci u to uključeni?

1. Podaci o vašem telefonu: referencije, tehnička svojstva, jezik.

2. Podaci o vašoj vezi: vrsta mreže, WiFi SSID.

3. Identifikatori korisnika: identifikacijski broj za oglašavanje servisa Google; kod države i kod operatora vaše SIM kartice.

4. Popis aplikacija instaliranih na vašem pametnom telefonu.

Razdoblje zadržavanja

Ti će podaci biti anonimizirani ili obrisani ubrzo nakon prikupljanja.Zadržava ih se samo onoliko vremena koliko je potrebno za konsolidiranje podataka s partnerskim tijelima za oglašavanje.

Otkrivanje podataka trećim osobama

Te podatke obrađuje društvo ironSource. Oni se ne prenose društvu Wiko. Identifikacijski broj za oglašavanje servisa Google prenosi se partnerskim tijelima za oglašavanje društva ironSource radi provjere reklamnih kampanja povezanih s mobilnim aplikacijama instaliranim putem servisa Appcloud. Pogledajte Pravila privatnosti društva ironSource.

Mjesto spremanja podataka

Ti su podaci spremljeni na poslužiteljima koji se nalaze na teritoriju Europske unije ili država za koje se smatra da pružaju odgovarajuću raznu zaštite.

Stavka br. 4: Moji pametni satovi i pametne narukvice Wiko


Uporaba aplikacije WiMATE
Natrag na Izjavu

Koja je svrha ove značajke?

Mobilna aplikacija „WiMATE” omogućuje kvalitetno sučelje između vašeg telefona i vaše pametne narukvice ili pametnog sata.Ako ne instalirate ovu aplikaciju ili je deinstalirate, nećete imati uvid u podatke koje prikupljaju vaša pametna narukvica ili pametni sat.
Ta mobilna aplikacija automatski prikuplja određene podatke o uporabi kako bi omogućila društvu Wiko da je unaprijedi. Ti se podaci prikupljaju s pomoću servisa Google Analytics za sustav Firebase, koji društvu Wiko daje pristup samo skupnim (anonimnim) podacima.

Koji su podaci u to uključeni?

1. Podaci koje vi pružate: spol, dob, visina, težina, ciljevi (broj koraka, trajanje sna)

2. Podaci koje automatski prikupljaju vaša narukvica ili sat: brzina otkucaja srca, broj koraka i prijeđena udaljenost, trajanje sna, MAC adresa vašeg uređaja

3. Statistike uporabe aplikacije: učestalost otvaranja/zatvaranja, deinstaliranje, itd.

Razdoblje zadržavanja

Ti će podaci biti zadržani onoliko dugo koliko imate aplikaciju instaliranu na pametnom telefonu.

Otkrivanje podataka trećim osobama

Podaci koje nam vi dajete ili koji su rezultat uporabe vaše pametne narukvice ili pametnog sata namijenjeni su samo za vašu osobnu uporabu; njih ne pregledava niti obrađuje nitko drugi, čak ni društvo Wiko.
Možete odabrati da želite eksportirati te podatke u aplikacije „Google Fit” ili „Apple Health”.
Podatke o uporabi prikupljat će i obrađivati Google i njegova društva kćeri, ovisno o mjestu prebivališta. Saznajte više./p>

Mjesto spremanja podataka

Ti se podaci pohranjuju isključivo lokalno na vašem pametnom telefonu.
Ako odlučite eksportirati svoje podatke u aplikacije „Google Fit” ili „Apple Health”, oni će u tom slučaju biti preneseni na poslužitelje društava Google ili Apple.
Podaci o uporabi spremljeni su na poslužiteljima koji se nalaze na teritoriju Europske unije ili država za koje se smatra da pružaju odgovarajuću raznu zaštite.

Postavke

Ovu aplikaciju možete deinstalirati u bilo kojem trenutku, čime ćete obrisati i podatke povezane s vašim računom.
Također možete obrisati svoje podatke bez deinstaliranja aplikacije, u izborniku „Postavke” > Aplikacije> WiMATE > Pohrana > Obriši podatke na sustavu Android.

Stavka br. 5: Moj Wiko folio


Uporaba aplikacija WiBOARD, WiCUBE, WiVIEW i WiLINE
Natrag na Izjavu

Koja je svrha ove značajke?

Aplikacije „WiBOARD”, „WiCUBE”, „WiVIEW” i „WiLINE” omogućuju kvalitetno sučelje između vašeg pametnog telefona i značajke smart folio.
Te mobilne aplikacije automatski prikupljaju određene podatke o uporabi kako bi omogućile društvu Wiko da ih unaprijedi. Ti se podaci prikupljaju s pomoću servisa Google Analytics za sustav Firebase, koji društvu Wiko daje pristup samo skupnim (anonimnim) podacima.
Ako odlučite da ne želite instalirati mobilnu aplikaciju koja odgovara značajki smart folio ili je deinstalirate, određene značajke smart folio neće biti dostupne.

Koji su podaci u to uključeni?

Statistike uporabe navedenih aplikacija: učestalost otvaranja/zatvaranja značajke folio, učestalost pristupanja postavkama, kameri, reprodukciji glazbe, itd.

Otkrivanje podataka trećim osobama

Te će podatke prikupljati i obrađivati Google i njegova društva kćeri, ovisno o mjestu prebivališta. Saznajte više.

Mjesto spremanja podataka

Ti su podaci spremljeni na poslužiteljima koji se nalaze na teritoriju Europske unije ili država za koje se smatra da pružaju odgovarajuću raznu zaštite.

Postavke

Te aplikacije možete u bilo kojem trenutku deinstalirati.

Version 1.0.0.0