Let's Power-up

Autonomija pametnog telefona na koju se možete osloniti

Danas je sve i svašta moguće. Svijet je širom otvoren. Prilike su svuda. Živite život onakav kakav želite, intenzivno i bez kompromisa. Otvoriti svijet mogućnosti s našim zajednicama, naša je misija. Vaš pametni telefon nije samo uređaj, on je ljudski produžetak. Izrađujemo pristupačne pametne telefone koji sadrže najnovije tehnologije. Čak i dalje, uz autonomiju baterije na koju se možete osloniti , tijekom cijelog dana i dulje, nastojimo vas osnažiti da živite punim plućima.
Uživajte u moći i slobodi da radite što želite, kada želite. Let's POWER-UP.

Grupa mladih ljudi koja se fotografira svojim WIKO pametnim telefonom sjedila je oko stola postavljenog nasred ulice.

Globalni brend, francuski DNK

Sve je počelo 2011 u Marseilleu, Francuska. 2 dugogodišnja prijatelja James Lin, direktor Tinno grupe, kineske inovativne industrije, i Laurent Dahan, francuski vizionarski poduzetnik, odlučili su udružiti snage s jednim zajedničkim ciljem: UČINITI TEHNOLOGIJU PAMETNIH TELEFONA DOSTUPNU SVIMA. Sa sjedištem Marseilleu od stvaranja Wikoa, talentirani kreativni tim strastvenih, odvažnih i nekonvencionalnih mislilaca istražuju sve oblike nadahnuća kako bi dodali originalnu Wiko notu našim dodatcima za.

WORLD Map Wiko

Jaka međunarodna grupa

Tijekom 2018. godine WIKO i Tinno kombinirali su svoje komplementarne vještine kako bi izgradili globalnu priču. Potom je 2019. WIKO ušao u novu eru svog razvoja s otvaranjem američkog tržišta. Danas je Wiko globalni mobilni brend koji djeluje u preko 30 zemalja širom svijeta, a pritom je još uvijek vrlo vezan za svoje korijene i pokretački duh. To je ono što i kompaniju i brend čini jedinstvenim.