Ostanite fit s aplikacijom Wiko Health

06 | 20

Tips and Tricks

Ostanite fit s aplikacijom Wiko Health

Napokon možemo reći: došlo je ljeto. Želimo izaći i uživati na suncu, na otvorenom. Zašto to ne učiniti uz zdravu vježbu? Jeste li znali da, kako biste ostali fit i zdravi, trebali biste poduzeti barem 10,000 koraka dnevno? Čini se da je puno, ali nije, čak i ako niste maratonac nego se više volite opuštati u šetnji uz more.

Tehnologija nam sada daje sve alate za računanje koraka za nas. Da bismo vam pomogli u tome, razvili smo aplikaciju Wiko Health koja vam pomaže pratiti svakodnevni trening.

Jednostavna i intuitivna, aplikacija Wiko Health omogućava vam praćenje svakodnevnih fizičkih aktivnosti, brojanje koraka, pređenih kilometara, sagorjelih kalorija i vrijeme aktivnosti. Također možete postavljati ciljeve, modificirati ih i personalizirati kako prolaze dani i s napretkom koji postižete, prelazeći iz hoda na trajnije i održivije trčanje.

Wiko Health je također idealan za praćenje trčanja, praćenje brzine, tempa, performansi i postavljanje dnevnih ili tjednih podsjetnika. A ako to nije dovoljno, također možete postaviti "medalje" da se motivirate na temelju pređenih kilometara ili uzastopnih dana treninga koje ste završili.

Sve to, naravno, uz mogućnost da svoje zapise dijelite na svojim omiljenim društvenim profilima.
Nema više izgovora: ustani s tog kauča i potrči s nama!

Aplikacija je dostupna u Trgovini Play i radi na svim uređajima sa sustavom Android 6.0 ili novijim.
Nazad

Drugi članci u ovom odjeljku: