Priča o snažnim baterijama

Živite svaki trenutak uz WIKO uređaje s sjajnim napajanjem! WIKO-ova suradnja sa stručnjacima DXOMARK Battery i Smartviser odražava njegovu misiju da korisnicima pruži moć da rade bez brige, bez stalnog dopunjavanja.

Saznajte više

Trka za izvrsnost

Živimo za autonomiju baterije!

Testirani i certificirani među najboljima za iznimno dugu autonomiju, pogledajte iza zavjese Wiko stručnu suradnju s tvrtkama DXOMARK Battery i Smartviserom. Let’s Power up!

Wiko najbolji trkači

4 dana

4 dana. 1 punjenje.

Ogromne baterije od 6000 mAh, pojačane AI Power optimizacijom, čine Power U30 i Power U20 dokazanim powerhouse koje traju 4 dana. WIKO je postigao najbolje rezultate od strane DXOMARK-a i SmartViser-a.

3,5 dana

3,5 dana. 1 punjenje.

View 5 i View 5 Plus znaju kako da ostanu puni i tako jamče 3,5 dana autonomije u jednom punjenju, certificirano od strane Smartvisera. Unaprijeđene baterije od 5000 mAh pametnije upravljaju energijom uz AI Power.

3 dana

3 dana. 1 punjenje.

Ova prva suradnja sa SmartViserom na modelima View 4 dovela je do impresivnih rezultata testiranja baterije koji osiguravaju 3 dana pouzdane snageu pokretu.

Certificiran od strane SmartVisera

Smartviser

ViserMark oznaka

Testirajmo ali stvarno! Smartviser je testirao Wiko uređaje na način na koji biste stvarno koristili svoj telefon svaki dan. ViserMark je oznaka dobivena na temelju ukupne ocjene baterije, u rasponu od 0 do 100, koja procjenjuje i pripisuje oznake za vijek trajanja baterije, energetsku učinkovitost i vrijeme punjenja.

Wiko na vrhu ljestvice

WIKO's View5, Power U30 i Power U20 zauzimaju prva 3 mjesta za 2021. u Visermarkovoj klasi na ljestvici najboljih 10 u performansama baterije*.
Na ljestvici od 100 najboljih performansi baterija u 2020., View5, Power U30 i Power U20 držali su Visermarkova najbolja 3 rezultata od 68, 63 i 62.

Testirao DXOMARK

dxo-mark

Provjereno #1 u autonomiji

Uz DXOMARK ocjenu autonomije od 98**, Power U30 je dokazan powerhouse sa velikom vrijednosti. Poznati stručnjaci za testiranje pametnih telefona, inženjeri DxO-a izveli su nekoliko objektivnih testova baterije u zatvorenom i na otvorenom u stvarnim situacijama unutar tjedan dana. Rezultati su pokazali impresivne performanse u pokretu s pozicijom broj 1 na ljestvici njihovih osnovnih pametnih telefona.

Top 2 na svjetskoj rang listi **

Samo 2 boda od prvog mjesta, Power U30 je dobio ukupnu ocjenu baterije od 86 s obzirom na autonomiju, učinkovitost i punjenje. Njegova najviša stacionarna izvedba opisana je kao "ogromna", ostavljajući većinu svojih konkurenata iza sebe s kontinuiranom snagom tijekom 4 noći.

Let's Power-up

Let's Power-up

Autonomija pametnog telefona na koju se možete osloniti

Stvaramo pristupačne pametne telefone s najnovijim tehnologijama. Čak i dalje, s autonomijom baterije na koju možete računati, tijekom cijelog dana i dulje, nastojimo vas osnažiti da živite život punim plućima.
Uživajte u moći i slobodi da radite što želite, kada želite.Let's POWER-UP!

* Rezultate je certificirala SmartViser, neovisna stručna tvrtka specijalizirana za testiranje uređaja
** Rezultati mjerenja koje je proveo DXOMARK u svibnju 2021., neovisna stručna tvrtka specijalizirana za testiranje pametnih telefona.