Power U20

Power U20

1 punjenje
4 dana korištenja

Uživajte u svojim danima u potpunosti s Power U20 i njegovom neprestanom 6000mAh baterijom s AI napajanjem , koja pruža 4 dana trajanja u 1 punjenju .

Ogromna baterija od 6000mAh, AI snaga

4 DANA, 1 PUNJENJE

Sa svojom velikom baterijom od 6000 mAh, Power U20 jamči 4 dana trajne snage u samo 1 punjenju * .

UVEK DOBIJATE VIŠE

Maksimalno povećajte život bateriji pomoću AI Power , pametne tehnologije uštede energije, ugrađene za upravljanje ponašanjem aplikacija i potrošnjom energije, istodobno produžujući životni vijek baterije.
Zamislite da gledate svoje filmove ili serije 5 sati , a da vam još uvijek preostaje 82% baterije !

SmartViser rezultat, AI Power

4 dana autonomije sertificirano

Smartviser rezultat baterije 401/4 dana

POBJEDNIK JE POWER U20

Power U20 je certificiran za 4 dana upotrebe sa samo jednim punjenjem , i rangiran kao broj 1 ** u ViserMark listi SmartViser. Baterija Power U20 oslobađa vas ograničenja kontinuiranih i dugotrajnih nadopunjavanja!

ODOBRIO SMARTVISER

Još od asortimana View, WIKO surađuje s SmartViser , globalnim dobavljačem rješenja za automatizaciju testiranja i laboratorij s dugogodišnjom telekomunikacijskom stručnošću. Naši pametni telefoni testirani su u strogo kontroliranom okruženju praćenjem stvarne potrošnje i pod stvarnim mrežnim uvjetima radi ocjenjivanja performansi pametnog telefona. Oznaka ViserMark mjeri performanse trajanja baterije prevodeći mAh u jednostavne rezultate trajanja baterije. Jamči vrhunsku autonomiju napajanja kako bi pružio najbolje korisničko iskustvo.

ViserMark

6,8'' HD+ zaslon

Veliki zaslon Power U20

VEĆE IMERZIJE U 20,5: 9

Iskoristite prostor na zaslonu za veći prikaz s velikim 6,8" zaslonom u HD+ rezoluciji. Trendi V oblik u formatu 20,5: 9 jednostavan je za rukovanje i pruža vam iskustvo bez ruba na jakom staklu Panda.

6,8'', HD+

Sjajne performanse i memorija

MediaTek Helio G35 čipset

VEZE BEZ LAGA

Power U20 opremljen je procesorom MediaTek Helio G35 za poboljšanu energetsku učinkovitost i pouzdanost. Octacore čipset od 2,3 GHz pruža glatke i moćne performanse uz "Hyper Engine" idealan za igre. 3 GB RAM-a omogućuje brže vrijeme odziva i brži oporavak pozadinskih aplikacija. 64 GB interne memorije i dodatna opcionalna microSD kartica od 256 GB za pohranu vaših omiljenih aplikacija.

2,3 GHz, 64 + 3 GB

Trostruka kamera s AI

Power U20 Trostruka kamera

DETALJNE FOTOGRAFIJE NA SLABOM SVJETLU

Glavna leća od 13MP funkcionira sa sekundarnom 2MP lećom kako bi stvorila efekt glatkog zamućenja. Besplatni AI objektiv poboljšava automatsko hvatanje okolnog svjetla i izrađuje sigurnosnu kopiju glavne kamere pomoću automatskog prepoznavanja scene.

Učinak kretanja gradijenta

Nagnite svoj Power U20 pod različitim kutovima i pogledajte zapanjujuće raznobojne odsjaje i promjene uzoraka na teksturiranoj stražnjoj masci. Dostupno u Slate Grey, Navy Blue or Mint u mat i sjajnoj završnoj obradi.

Ključne Googleove značajke

Gumb Google asistenta na Power U20

ANDROID ™ 11

Najnovije izdanje Androida nudi vam moćne kontrole uređaja, jednostavnije načine upravljanja razgovorima, postavke privatnosti i još mnogo toga.

GOOGLE ASISTENT GUMB

Završite više u pokretu s Google asistentom. Jednostavno upravljajte zadacima i popisima zadataka, budite u kontaktu, dobivajte odgovore i još mnogo toga. Samo pritisnite i držite gumb Google asistenta da biste započeli.

Android 11

Intuitivni dodaci

Otključavanje licem

OTKLJUČAVANJE LICEM

Prepoznavanje lica osigurava veću sigurnost i praktičnost, jer samo vaše lice pristupa vašem Power U20.

Audio priključak na Power U20

AUDIO JACK I FM STEREO

Mobilna zabava upravo je tu kad vam treba za vašu glazbu, podcaste i još mnogo toga uz audio priključak i FM stereo.

WIKO originalni dodaci

Smart Folio u stojećem formatu

Elegantan Smart Folio

Power U20 Smart Folio ima diskretan pametan prozor za provjeru poziva, obavijesti i glazbe jednim pogledom. Izrađen ergonomski, ima mekan osjećaj i ugodno držanje te stojeću opciju.

Kaljeno staklo na Power U20

Kaljeno staklo

Kompletna zaštita zaslona od udaraca i ogrebotina s kaljenim uređajem Power U20 staklo . Ultra otporni sloj čuva osjetljivost zaslona osjetljivog na dodir i ne ostavlja otiske prstiju.

Dvostruka zaštita na Power U20

Zaštitna torbica + pakiranje kaljenog stakla

Dupla zaštita dolazi u ovom pakiranju koji se sastoji od hibridnog prozirnog kućišta i kaljenog stakla.

* Rezultate ovjerava SmartViser, neovisna stručna tvrtka specijalizirana za ispitivanje uređaja.
** ViserMark-ovo bodovanje trajanja baterije certificirano je 28. 12. 20., a SmartViser ga od 15. 1. 21. svrstava u TOP1 - Google, Android i Google Photos zaštitni su znakovi tvrtke Google LLC.