Wiko vijesti

Wiko @IFA 2016

Wiko @IFA 2016

Posjetite nas na sajmu IFA 2016

Opet je vrijeme za veličanstveni IFA berlinski sajam koji se održava od 2. do 7. rujna. Ovo je sveoubuhvatan sajam na kome će biti predstavljeni svi mogući elektronički uređaji namjenjeni potrošačima kao i kućanski aparati koje predstavljaju proizvođači širom svijeta, a na kome sudjeluje 400.000 profesionalaca iz te oblasti.
Wiko s ponosom predstavlja uzbudljive nove pametne telefone i nova izdanja internet stvari kao i najnovije dodatke, na našoj izložbi pod nazivom "Game Changer" u Dvorani 25. Posjetite nas na štandu 207 gdje ćemo predstaviti naše proizvode s prepoznatljlivim žarom zabave i razigranosti. Spremni smo i jedva čekamo da grad obojimo u "bleen" nijansu! Vidimo se tamo!


Drugi članci u ovom odjeljku:

POLITIKA KOLAČIĆA Ova Internetska stranica koristi tehničke kolačiće u svrhu unaprjeđenja vašeg pretraživanja i analitičke kolačiće koje mogu koristiti treće strane za svrhe koje nisu tehničke prirode. Pristupom i pretraživanjem ove internetske stranice, slažete se s uporabom kolačića. Za više informacija, KLIKNITE OVDJE.
OK