Pojačanje vitamina na vašem pametnom telefonu

01 | 21

Wiko vijesti

Pojačanje vitamina na vašem pametnom telefonu

Život nikad ne spava, a vi ga živite intenzivno bez kompromisa. Danas je vaš pametni telefon više nego ikad onaj ljudski produžetak koji omogućuje zajedništvo, kreativnost i slobodu. Misija WIKO-a je osigurati vam slobodu da radite što želite, kada želite, nudeći vam pametne telefone na koje se možete osloniti.

Stručnost i ispitivanje autonomije baterija

U posljednjih nekoliko godina, marka je uložila u intenzivna istraživanja i razvoj kako bi ojačala svoju stručnost u autonomiji baterija i integrirala ovu stručnost u svoje pametne telefone.

Idući dalje u stalnom poboljšanju autonomije pametnih telefona marke, WIKO je surađivao sa SmartViserom, neovisnim globalno priznatim laboratorijom za ispitivanje proizvoda. Ova treća strana podvrgava se rigoroznom testiranju na WIKO-ovom pametnom telefonu ponovnim stvaranjem stvarne potrošnje i pod stvarnim mrežnim uvjetima radi poboljšanja i ocjenjivanja performansi pametnog telefona. Naš je cilj zajamčiti vrhunsku autonomiju napajanja kako bismo vam u konačnici pružili najbolje korisničko iskustvo.

S asortimanom View, imate moć učiniti više!

Kroz optimizaciju hardvera i softvera, asortiman View nadopunjen je moćnim baterijama i AI Power *, pružajući do 3,5 dana autonomije baterije u samo jednom punjenju!

View4

Donijeli smo vam View4 i View4 Lite, naoružane baterijom do 5000mAh za napajanje dugih dana u pokretu, koji rade 3 dana u jednom punjenju.

Lansiranjem View5 i View5 Plus dodatno smo produžili radni vijek baterije, Smartviser je certificirao 2 pametna telefona za 3,5 dana autonomije u jednom punjenju. Paralelno s tim, marka je razvila AI Power za energetsku optimizaciju. Ova pametna tehnologija uštede energije ugrađena je za upravljanje ponašanjem i potrošnjom aplikacija nezavisnih proizvođača, istodobno produžujući životni vijek baterije.

View5

Smartviser je objavio svoju top 10 ljestvicu rezultata za trajanje baterije za 2020. godinu, temeljenu na pametnom telefonu s baterijama od 5000mAh. Od 10 modela, 4 su WIKO-ovi pametni telefoni (View5 Plus, View5, View4 i View3), a čak i bolji, top 3 pametna telefona s trajanjem baterije su: View5 Plus, View5, View4.

Oslobodite se stalnog punjenja

Oslobađajući vas ograničenja kontinuiranih, dugotrajnih nadopunjavanja, težimo da vam omogućimo da uživate u onome što želite, kada to želite. Pripazite na nove modele koji stižu, a koji će vas još duže napajati.

Let’s POWER-UP!

* Embedded in View5 and View5 Plus

Srodni proizvodi

Nazad

Drugi članci u ovom odjeljku:

Wiko vijesti 11 | 20

Let's POWER UP!

Danas je sve i svašta moguće. Svijet je širom otvoren. Prilika je posvuda. Živite život kakav želite, intenzivno i bez kompromisa. Otvoriti svijet...