Y83

Moćna vožnja

Uživajte u brzom i kontinuiranom radu uz pristupačan osmojezgreni procesor i 3GB RAM memoriju. HD+ zaslon bez rubova ima omjer slike 19.5:9 za bolje vizualno uranjanje. Budite aktivni 2 dana zahvaljujući bateriji kapaciteta 3600 mAh.

Y83

Moćna vožnja

Uživajte u brzom i kontinuiranom radu uz pristupačan osmojezgreni procesor i 3GB RAM memoriju. HD+ zaslon bez rubova ima omjer slike 19.5:9 za bolje vizualno uranjanje. Budite aktivni 2 dana zahvaljujući bateriji kapaciteta 3600 mAh.

Performanse i skladištenje

Osmojezgreni procesor od 1,6 GHZ

Uskočite u snažnu vožnju s osmojezgrenim procesorom od 1,6 GHz. Osjetite brz odziv dok gledate filmove ili koristite aplikacije.

32 + 3 GB

Slobodno snimajte i pohranjujte podatke zahvaljujući ROM memoriji od 32GB, koja se može proširiti do 256GB s MicroSD karticom. Uradite više stvari odjednom uz RAM memoriju od 3GB, bez ikakvog lag-a!

HD+ zaslon

Pogled na zaslon od 6,1 inča

HD+ zaslon

Imerzivni pogled

Optimizirani displej od 6,1 inča ima omjer strana 19.5:9 za dobijanje više prostora na zaslonu. Sve što vidite je svijetlo i jasno u HD+ rezoluciji.

Pouzdana baterija

Djevojka se slika navečer

3600 mAh

Računajte na snagu uređaja koji traje i do 2 dana* korištenja s baterijom od 3600mAh . Uz pojačanje u vidu AI Power opcije, energija se koristi na pametniji način, što produljuje vijek trajanja baterije.

AI POWER

Elegantne boje

Dizajn privlači pažnju s 3 šik tona: crnim, tamnoplavim i svijetloplavim.

Kamera od 13 MP

Dječak snima jelo pomoću Google Lens.

Slike vrhunskog kvaliteta

Snimite sve trenutke kvalitetnim objektivima od 13MP. Selfie se izrađuju jednostavno i na zabavan način s prednjom kamerom od 5MP. Google Lens i Galerija olakšavaju označavanje, kategorizaciju i spremanje.

13MP, 5MP

Praktični dodatci

Dječak otključava mobitel pomoću funkcije Face Unlock.

Funkcija Face Unlock i Android™ 11

Neka svakodnevica bude jednostavnija! Imajte brži pristup mobilnom telefonu zahvaljujući funkciji Face Unlock. Podešavajte svoje aplikacije s jednog mjesta za intuitivnije iskustvo uz Simple mode osmišljen od tvrtke Wiko. Android™ 11 je lakši, brži i sigurniji od svih prethodnih verzija pa možete učiniti mnogo više nego prije.

 Face Unlock, Android

Wiko accessories

 Funkcija Easy Folio na Y82

Easy Folio

Zaštitu pruža futrola Easy Folio. Providni prozor pruža brzi pregled obavijesti. Moderna reflektirajuća zakrpa pruža ugodan pogled u tamnom okruženju.

Kaljeno staklo na Y82

Kaljeno staklo

Zaobljeni rubovi i glatka površina kaljenog stakla savršeno odgovaraju dimenzijama zaslona i pružaju nevidljivu zaštitu od ogrebotina, a zadržavaju osjetljivost zaslona na dodir.

Zaštitni set + kaljeno staklo na Y82

Zaštitni set + kaljeno staklo

U smislu potpune zaštite, ovaj komplet sastoji se od fleksibilne futrole koje savršeno odgovara modelu uređaja i posebno prilagođenog kaljenog stakla.

* Rezultati se zasnivaju na internim testovima
Google, Android i Google Photos su zaštitne trgovačke marke Google LLC. Simple Mode by Wiko.