Sunny 3 Mini Logo

Sunny 3 Mini

Sunny 3 Mini

Omiljen već od 2016. sada je opet među nama! Otkrijte izrazito pristupačan uređaj koji je neophodan za osnovnu uporabu. Odlikuje se zaslonom od 4'' koji stane u džep i osigurava izvrsnu vizualnu udobnost i prirodno rukovanje jednom rukom. Uživajte u jednostavnom i intuitivnom sučelju i najnovijoj izvedbi Android™ Oreo™ Go edition*. I sve to pokreće Quad-core procesor.

Tech Sheet of Sunny 3 Mini Tech Sheet of Sunny 3 Mini
Sunny 3 Mini Grey large display on a back pocket

Izrazito pristupačan
i stane u džep

Izrazito pristupačan i stane u džep

Neka vam bude udobno s vašim video snimkama na praktičnom zaslonu od 4"! Ovaj izrazito pristupačan pametni telefon je stvoren za ubacivanje vaših osnovnih sadržaja u bilo koji džep. Savršen za korištenje jednom rukom, osigurava jednostavno rukovanje. Dok držite uređaj cijenite njegov istinski kompaktni dizajn jer je pisanje i klizanje zaista prirodno.

Sunny 3 Mini grey large display with sms on screen

Pojednostavljena osnovna uporaba!

Pojednostavljena osnovna uporaba!

Je li vam potreban brzi recept za večeru? Pretražite opcije na Pinterestu i pronađite vaše omiljeno jelo! Svakodnevno višestruko obavljanje zadataka poput telefoniranja, pisanja poruka i pretraživanja Interneta ne zahtijeva napor zahvaljujući glatkom pretraživanju. Quad-Core procesor u skrivenom mehanizmu pruža postojano i pouzdano iskustvo. Pridobite 8GB ROM-a memorije i opciju proširenja na 64GB s MicroSD karticom. S dovoljno snage za cijeli dan, spremni ste biti uključeni zahvaljujući bateriji od 1400 mAh.

Sunny 3 Mini anthracite large display take picture in forest

Prijateljsko
iskustvo

Prijateljsko iskustvo

I na kraju, jednostavna interakcija kakvu želite! Donosi vam sve pogodnosti posljednje izvedbe Google Android™ Oreo™ Go edition*. Uživajte u unaprijeđenoj učinkovitosti s poboljšanim aplikacijama, dvostrukom memorijom i jednostavnom kontrolom podataka. Ima također pristup najnovijim osvježenim postavkama iz sigurnosti. To nije sve! Zabavne snimke su nadohvat tek nekoliko klika pomoću 2MP stražnje kamere sa svojom LED stražnjom bljeskalicom.

* Android je Google LLC zaštitni znak; Oreo je zaštitni znak grupacije Mondelez International, Inc.