jerry 3

jerry 3

Ovaj novi 18:9 široki zaslon dolazi u sabijenim dimenzijama radi lakšeg rukovanja. Sa svojim 5.45"IPS zaslonom, ubacite svoj živahni Jerry3 u bilo koji džep. Jednostavno super pristupačan! Kao stvoren za jednostavno pretraživanje i multimedijske sadržaje, s 5MP prednjom i stražnjom kamerom, Quad-Core procesorom i 16GB memorijom. I sve to zajedno s posljednjom Android™ Oreo™ Go edition* izvedbom za najbolje korisničko iskustvo.

Kompaktan &
pristupačan
18:9 široki zaslon

Kompaktan & pristupačan 18:9 široki zaslon

Široki zaslon je sinonim za praktičnost! Jerry3 vam donosi 18:9 format za duboki doživljaj u sabijenom tijelu što omogućuje izvrsnu prenosivost i jednostavno rukovanje. Uživajte u poboljšanoj udobnosti dok čitate i pretražujete na 5.45" zaslonu. Iz svakog je kuta sve jasno zahvaljujući IPS tehnologiji. Doživite duboki doživljaj zahvaljujući jednostavnom surfanju aplikacijama na više nego pristupačnom uređaju!

Radosne fotografije

Radosne fotografije

Uhvatite onaj nezaboravni trenutak na 5MP stražnjoj kameri. Snimajte sjajne selfie portrete na 5MP prednjoj kameri, čak i u mraku zahvaljujući bljeskalici za selfije. Povećajte kvalitetu na obje kamere uz pomoći HDR-a.

Multimedija
& pretraživanje
su postali jednostavni!

Multimedija & pretraživanje su postali jednostavni!

Jerry3 koristi Quad-Core procesor 1.3Ghz kako bi vam pružio osnovno multimedijsko iskustvo. Spremite vaše omiljene video zapise i bogate medije zahvaljujući 16GB memoriji, koja se može proširiti na 64GB pomoću MikroSD kartice. Iskoristite Google Fotografije** za spremanje bez granica. Svakodnevna učinkovitost je poput šetnje parkom! Zajedno s izvedbom Android™ Oreo™ Go edition* za neprekidnu navigaciju i veću učinkovitost. Snaga koja vam je potrebna za cijeli dan koju daje 2500 mAh baterija.

*Android je Google LLC zaštitni znak; Oreo je zaštitni znak grupacije Mondelez International, Inc
**Za besplatno spremanje na visokoj kvaliteti potreban je Google račun i internet veza.

Razigrane
metalne boje

Razigrane metalne boje

Kako bi istaknuo svoju živahnu osobnost, Jerry3 je dostupan u svježem izboru od 4 odvažne boje. Odaberite nijansu koja odgovara vašem stilu: Crna, Zlatna, Bleen i Crvena.