Wiko predstavlja Y52

Wiko predstavlja Y52

Jednostavnost korištenja je moto Y52! Opremljen je svim bitnim stvarima za uživanje, tako da ga uvijek nosite sa sobom zahvaljujući memoriji od 16 GB, bateriji koja jamči cjelodnevnu autonomiju i ergonomskom zaslonu džepne veličine. Dizajniran da zadovolji potrebe širokog spektra korisnika, nudi fluidne performanse i iznimnu jednostavnost korištenja u svakodnevnom radu.

Uvođenjem Y52 na tržište, poduzimamo daljnji korak kako bismo ograničili utjecaj na okoliš: nakon 100% recikliranja ambalaže i povratka na uklonjivu bateriju, eliminirali smo utikač standardnog punjača iz pakiranja. Mali eko-održivi izbor koji sve više ima za cilj uskladiti se s potrebama smanjenja elektronskog otpada i smjerom koji su zauzele najnovije direktive i zakonodavni prijedlozi na tu temu.

Za brigu o planetu važan je svaki trud da budemo održiviji. Od 2020. godine odlučili smo poduzeti male, ali konkretne radnje kako bismo ograničili utjecaj sektora na okoliš. Prije svega eko ambalaža: čak i Y52 stiže na police s ovim paketom, izrađenim isključivo od papira i kartona, 100% reciklirajući, bez plastičnih komponenti, ljepila i boje i u cijelosti otisnut sojinom tintom, dok je zaštita pametnog telefona u biorazgradivi PE, u ime eko-održivosti.

Srodni proizvodi

Nazad

Drugi članci u ovom odjeljku: