Ažuriranje softvera s mobilnog telefona:

Ažuriranje softvera možete vršiti izravno na vašem telefonu (za kompatibilne modele) preko opcije "Settings" / "About phone" / "System Updates". Ove ažurirane verzije koje su razvili inženjeri tvrtke Wiko instaliraju se izravno s vašeg telefona.


Ažuriranje softvera s računala:

Ukoliko imate softverskih problema koji se ne mogu riješiti instaliranjem najnovije verzije softvera koji se već nalazi na vašem uređaju, možete ponovno instalirati Android operativni sustav iz datoteke koja se može preuzeti u ovom odjeljku. Napominjemo da će se ovim postupkom vaš telefon resetirati (vaši osobni podaci bit će obrisani), a izvodi se s računala (Windows) koji se povezuje s vašim telefonom preko dostavljenog USB kabla.
POLITIKA KOLAČIĆA Ova Internetska stranica koristi tehničke kolačiće u svrhu unaprjeđenja vašeg pretraživanja i analitičke kolačiće koje mogu koristiti treće strane za svrhe koje nisu tehničke prirode. Pristupom i pretraživanjem ove internetske stranice, slažete se s uporabom kolačića. Za više informacija, KLIKNITE OVDJE.
OK